La sort gira l'esquena a la UE La Jonquera (2-2)

El FC Cardedeu va fer diana dues vegades amb poc, mentre que la UE La Jonquera no va trobar porta després de nombroses ocasions

Esports

UE La Jonquera - FC Cardedeu
UE La Jonquera - FC Cardedeu | Falgues Fotografia
Tarda freda la de diumenge a Les Forques, sota un plugim intermitent que deixava el terreny de joc en perfectes condicions per jugar al futbol. El Cardedeu va ser el primer en manifestar-se amb tres córners llençats i on en el darrer Pou obligava a que la defensa verd-i-blanca refusés la pilota prop de la línia de gol. Replicava la Jonquera amb una bona jugada col·lectiva a un o dos tocs i amb una posterior arribada de Ramon Masó. Quan semblava que després del tanteig inicial els locals començaven a pendre la inciativa en el joc, va arribar la primera desgràcia. El davanter visitant Fortuny es va esmunyir dins l'àrea entre els centrals i va creuar el seu xut perfectament al fons de la xarxa.

El gol va activar encara més el joc jonquerenc i va obligar el Cardedeu a tancar-se al seu camp. Ells ja tenien el que volien i els tocava defensar-ho. Els minuts de la primera part van passar amb diverses arribades per ambdues bandes, amb centrades que no van trobar rematador al segon pal. Àlvaro sempre anava al primer i ningú arribava al segon. I curiosament qui va ser a punt de marcar abans del descans va ser el Cardedeu. La vaselina de Beltran per damunt d'Aleix la va treure Moñino damunt la línia de gol. I aqueta va ser potser tota la sort que van tenir els jonquerencs.

La segona part va començar molt bé per els interessos empordanesos. El defensa vistant Español va veure la segona groga després d'un falta que àrbitre i jutge de línia van discutir per decidir si era o no dins l'àrea. La decisió final va ser fora. Poc després novament qui va tenir ocasió per marcar va ser el Cardedeu. Potser en l'únic córner visitant del segon temps, ningú la va treure i Gené, que li queia als peus, la va xutar a fora.

A partir d'aquí, setge total a la porteria del Cardedeu, amb l'equip visitant defensant-se en un quart de camp. La circulació exterior de Guillem Cornellà i Tidiane aconseguia aprofundir per les bandes, sobretot per la dreta de Genís Balaguer, que no es cansava d'enviar fantàstiques centrades a l'àrea vallesana. En una d'elles, finalment Bruno Muller, davanter del filial agullanenc, va aconseguir rematar a gol.

Quedaven molts minuts per continuar atacant i marcar el segon, però de nou l'infortuni es va creuar al camí verd-i-blanc. En una pilota robada passat mig camp per banda esquerra del Cardedeu, Bolívar va veure avançat Aleix Manzano i va intentar la sorpresa. Quan semblava que el porter local rectificava correctament i podia atrapar la pilota, una incomprensible relliscada o un bot ràpid per la gespa molla el va enganyar i va acabar amb el segon gol visitant.

L'equip no es va rendir i va continuar bombardejant el rival fins trobar el premi de l'empat, curiosament en una contra quan el Cardedeu intentava jugar a camp contrari. Cristian Hidalgo va quedar sol davant el porter i no va fallar. Tot i els reiterats intents fins al minut final, el destí tenia escrit que aquesta tarda ningú guanyaria tres punts a les Forques.

El cap de setmana vinent comença la segona volta del campionat i la UE La Jonquera torna a jugar a casa. Els visitarà un il·lustre: el Júpiter; equip barceloní que va perdre la categoria com la UE La Jonquera la temporada passada. El partit serà a les 4 de la tarda.

U.E. LA JONQUERA: 2
F.C. CARDEDEU: 2

U.E. LA JONQUERA: Aleix Manzano, Genís Balaguer, Albert Genís (Marc Bech, 63'), Albert Moñino, Ramon Masó, Tidiane, Guillem Cornellà, Fran Pérez (Sebas Galles, 77'), Cristian Hidalgo, Jorge Torres (Bruno Müller, 52') i Àlvaro Fernàndez.

F.C. CARDEDEU: Matamala, Pol Brugués, Pou, Español, Mola, Vallès (Sergio López, 60'), Argemí, Beltran, Genís, Fortuny i Pau Gené (Bolívar, 69').

GOLS: 0-1 Fortuny (17'), 1-1 Bruno Müller (65'), 1-2 Bolívar (76'), 2-2 Cristian Hidalgo (82').

ÀRBITRE: Àlvarez Molina, assistit per Lucas Gómez i Ben Khay, tots de Barcelona. Va mostrar targeta groga als jonquerencs Ramon Masó i Bruno Müller i als cardedeuencs Pol Brugués i Matamala. Va expulsar per doble targeta groga als cardedeuenc Español (48').