El benjamí del CP Jonquerenc disputarà aquest cap de setmana la fase prèvia del Campionat de Catalunya, que es fa a la Jonquera

Esports

El benjamí del CP Jonquerenc disputarà aquest cap de setmana la fase prèvia del Campionat de Catalunya
El benjamí del CP Jonquerenc disputarà aquest cap de setmana la fase prèvia del Campionat de Catalunya | CP Jonquerenc
El Club Patí Jonquerenc podria aconseguir una gesta històrica aquest cap de setmana: classificar el seu equip benjamí per al Campionat de Catalunya per segon any consecutiu. I és que després que el benjamí de la temporada 2013-2014 passés directament a la màxima competició autonòmica, dissabte el benjamí d'aquesta temporada disputarà la fase prèvia que també li podria donar el passe als campionats. 

En Marc Martínez, en Biel Font, en Jordi Rescalvo, en Rafa Medrano i l'Àlex Tallada s'hauran d'enfrontar els tres millors classificats de les territorials de Lleida i Tarragona i al sisè millor de la territorial de Barcelona (els dos primers de Girona, Lleida i Tarragona i els cinc primers de Barcelona es classifiquen directament), en uns partits que es disputaran precisament al pavelló de la Jonquera.  

La jornada, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Patí Jonquerenc, començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre. Els benjamins del CP Jonquerenc, el CH Vendrell A, el CH Alpicat i el CP Vilanova A jugaran tots contra tots en format lligueta, i el que quedi primer obtindrà el passe per als campionats. 

Des del CP Jonquerenc volem felicitar el nostre equip per haver arribat fins aquí i desitjar-li molta sort!

Comentaris

Montse jonquerenca la jonquera
1.

Anims Jonquerenc,estarem tot el dia amb vosaltres,molta sort equipaz.Esperem que aneu als campionats de catalunya.

Comenta aquest article