El benjamí es desfà del FD Cassanenc (8-2)

Esports

Imatge d'arxiu de l'equip bvenjamí del CP Jonquerenc
Imatge d'arxiu de l'equip bvenjamí del CP Jonquerenc | CP Jonquerenc
El benjamí del CP Jonquerenc es va desfer dissabte del FD Cassanenc, i ho va fer amb força comoditat. Els altempordanesos van dominar pràcticament tot el partit, i es van imposar per un contundent 8-2.

També va disputar un gran partit el sènior femení, que jugava una altra eliminatòria de la Copa de la Lliga a Vilanova i la Geltrú, davant d'un CP Vilanova que milita a Primera Nacional Catalana. Però tot i ser d'una categoria superior, les jonquerenques no es van arronsar en cap moment, i van plantar cara a les seves rivals durant tot el partit. De fet, les verd-i-blanques van tenir força més ocasions que les seves rivals, però mentre que les locals van saber materialitzar molt bé les seves oportunitats, les visitants es van trobar amb un autèntic mur a la porteria vilanovina. I finalment, les jonquerenques van perdre 3-0.

I també van perdre de tres els dos prebenjamins. El prebenjamí A va disputar el derbi altempordanès de la jornada davant l'Hoquei Figueres. Els jonquerencs van tenir moltes ocasions, però els figuerencs les van saber aprofitar molt millor i van acabar guanyant totes les parts, de manera que el resultat final del partit va ser de 0-3. I el prebenjamí B es va desplaçar a la pista del CH Girona, on va anar de menys a més, però tampoc va poder guanyar cap part (3-0).

L'infantil, per la seva banda, tampoc va tenir gaires oportunitats a la pista d'un HC Sentmenat que es va mostrar força superior, i va acabar perdent 8-1. I també va jugar contra uns nens força més gran l'Iniciació, que patia diverses baixes i no va poder guanyar cap part a la pista del HC Salt (3-0).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article