Salutació de l'alcaldessa amb motiu de la Festa Major

Cultura

Salutació de l'alcaldessa amb motiu de la Festa Major
Salutació de l'alcaldessa amb motiu de la Festa Major | Facebook Sònia Martínez
Un any més arriba la fi de l’estiu i els jonquerencs i jonquerenques l’acomiadem amb una gran festa. La nostra vila s’engalana per celebrar amb il·lusió la seva Festa Major, que ens convida a sortir al carrer per gaudir d’una gran oferta de cultura, oci i musica, plena de propostes per a tots els públics i gustos. Com cada any, hem preparat un programa amb el màxim esforç perquè tothom tingui el seu lloc i moment.

El batec de les nostres entitats és incessant al llarg de l’any, però és quan arriba la Festa Major que l’esperit de participació troba la seva màxima expressió amb el suport desinteressat de totes elles. Per tant, hem d’agrair la dedicació, la implicació i la passió que totes i cadascuna de les entitats jonquerenques posen per impulsar la cultura local. Gràcies una vegada més de tot cor a les entitats, associacions i particulars que col·laboren en la programació de la Festa Major. Tampoc ens oblidem de tot el personal d’organització i seguiment, Can Laporta, Brigada i Policia Municipal.

Us convido no només a participar, sinó a ser els autèntics protagonistes d’una gran festa. Gaudiu-la, ja que aquesta festa és de tots. La nostra recompensa serà veure-us a tots i a totes al carrer i a les places, jugant, rient, ballant i gaudint en família. Recordeu però, que tots hem de fer l’esforç tant per cuidar els espais públics com per respectar el descans dels nostres veïns.

Si l’estiu ha d’acabar, acomiadem-lo amb festa grossa. Molt bona Festa Major!

Sònia Martínez Juli
Alcaldessa

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article