La Jonquera llueix els primers cartells pel no

Apareix propaganad falsa del PSC, Cs i el PP pel no

Política

La Jonquera llueix els primers cartells pel no
La Jonquera llueix els primers cartells pel no | Twitter
Aquests dies a diverses localitats de Catalunya hi han aparegut cartells amb els logotips del PSC, el PP i Ciutadans que animen a votar "no", però sense fer referència al referèndum d'autodeterminació que ha convocat la Generalitat per l'1 d'octubre. Aquests partits han denunciat que són falsos.

Diversos cartells amb les sigles del PSC, el PP i Cs van aparèixer abans-d’ahir en parets de la Jonquera simulant que els tres partits unionistes entraven en campanya per demanar el no en el referèndum de l’1 d’octubre. El PSC va anunciar que denunciaria a la fiscalia la usurpació de la seva sigla i va reiterar el convenciment que el partit no entraria en aquesta campanya, que va qualificar l’il·legítima. A través de Twitter, els socialistes van assegurar que tenien “vergonya aliena” per la “falsa campanya” amb què es pretenia “enganyar”.

El cartell que volia simular l’entrada en campanya del PSC estava encapçalat amb un “Vota no” i a sota es podia llegir el lema “I construïm una nova Espanya”. En el cas del cartell atribuït al PP, el color usat era el blau, amb un disseny molt semblant al del PSC i amb la mateixa petició en què es llegia “Vota no”. En aquest cas, el lema del suposat cartell del PP començava amb un “Por España”.

El suposat cartell de Ciutadans sobre un taronja semblant al corporatiu del partit d’Albert Rivera, demanava també el no en el referèndum, com el del PSC, i a sota s’hi afegia un lema que deia “Ciudadanos unidos, ciudadanos mejores”.

Informació d'ElPuntAvui.cat i 324.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article