Quatre moviments de jugadors a la UE la Jonquera

Esports

Continuen els moviment a la UE la Jonquera.  Imatge d'arxiu.
Continuen els moviment a la UE la Jonquera. Imatge d'arxiu. | Falgues Fotografia
Continuen els moviment a la UE la Jonquera. El primer equip de Joan Màrmol incorpora tres nous jugadors però també hi ha una baixa.

Segons informa en el seu web oficial, l'entitat jonquerenca fitxa, provinent del Gavà, el davanter andalús Àlvara Fernàndez. Jugador de 23 anys que havia fitxat Joan Màrmol per al Gavà aquest estiu, aleshores procedent del Atlètico Mancha Real del grup 4 de la Tercera Divisió. Format al futbol base del Villareal, on hi va destacar com a golejador del juvenil i del filial "C", també va passar per el filial de l'Elx de 2aB i per la Pobla de Mafumet. Aquest fitxatge ha provocat l'adéu de Remo Forzinetti.

La segona novetat és per a la banqueta. Gerard Garrido arriba com a segon entrenador de Joan Màrmol, una dupla que es coneix molt bé i que han treballat junts al Palamós i a les categories inferiors del Barça. Gerard, així doncs, se suma a Ismael Gil i Quim Ferrer al cos tècnic del primer equip.

De Huelva a la Jonquera passant per arreu d'Europa.

I finalment un dels nous fitxatges és Dani, extrem/interior dretà, de 24 anys, nascut a Huelva i que en les darreres 6 temporades no ha parat de provar de triomfar en el món del futbol on fos. Començant per l'At. Marbellí y At. Coín de la Primera andalusa, per saltar al futbol eslovac (Ruzinov i Sloban de Bratislava), passar per l'Omonia xipriota i aterrant de nou a la península per jugar a la lliga de Gibraltar amb el St. Joseph i Angels. Finalment tornava amb Cala Mijas, a la Primera andalusa, i la temporada passada va jugar amb el Binèfar d'Osca a Tercera Divisió Grup 17.

Amb Dani possiblement arribi algun jugador més després de la marxa la setmana passada de Zou i Bena.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article