La Jonquera comença a votar tot i que amb talls a la connexió

Com altres centres afectats a la Jonquera han optat per utilitzar el sistema de vot manual

Política

La Jonquera comença a votar tot i la presència policial
La Jonquera comença a votar tot i la presència policial | Josep Ribas - Falgués Fotografia
Els veïns de la Jonquera s'han llevat ben d'hora aquest diumenge 1 d'octubre. La sala-teatre de la Unió Jonquerenca, únic punt de votació a la vila, s'ha omplert de gent des de les set del matí. Les urnes també han arribat a primera hora a les meses, i els Mossos d'Esquadra han passat pocs minuts després de les 9 del matí per avisar que en les hores vinents s'haurà de desallotjar el col·legi electoral i fan aixecament d'Acta per deixar constància de la situació i avís.

De moment, però, el sistema informàtic que garanteix el vot universal no funciona permanentment i el vot s'exerceix de forma molt lenta. Tot i així els primers jonquerencs ja han començat a votar. Com altres centres afectats a la Jonquera han optat per utilitzar el sistema de vot manual, a l'espera de poder entrar telemàticament les dades a mesura que les connexions funcionen.

Val a dir que tot i la lentitud del sistema i la cua generada davant el centre electoral -més 200 persones- i l'ambient és de certa resignació però màxima alegria.

Comentaris

Español
1.

Para eso si se gastan el dinero
CUando el pueblo esta lleno de basura, droga y protitucion


Comenta aquest article