Concentració a la Jonquera i tall de carretera al Portús per denunciar la violència policial

Successos

Concentració i tall de carretera al Portús per denunciar la violència policial
Concentració i tall de carretera al Portús per denunciar la violència policial | Falgues Fotografia
Entre 60 i 70 jonquerencs s'han concentrat aquest migdia, a les 12.00 h, davant de l'Ajuntament de la vila per denunciar la violència policial exercitada ahir per les forces d'ordre de l'Estat espanyol, a la vegada que en solidaritat i afecte a totes les persones ferides en diverses localitats catalanes.

A la concentració s'ha recordat i constatat la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s'estan produint per part del Govern espanyol i diferents organismes de l'Estat. El mateix acte s'ha repetit a la majoria de places dels municipis de l'Alt Empordà i de tot Catalunya, esdevenint especialment nombrosa la concentració de Barcelona.

A la concentració hi han assistit els regidors d'ERC i Pdecat, representants de l'ANC local de la Jonquera, a més de veïns i també una representació molt nombrosa del parc de bombers de la Jonquera.

Tall de carretera al Portús

D'altra banda cal esmentar el tall de carretera que a la mateixa hora s'ha produït a l'avinguda de Catalunya, al Portús, on prop de 50 persones han tallat uns minuts la carretera.  Es tracta, en aquest cas, d'un fet sense precedents, ja que no consta cap tall de carretera -garites de frontera a banda- per motius polítics ni d'altra mena en aquest punt cèntric de l'Avinguda Catalunya d'El Portús. Quan s'ha començat a formar les primeres retencions els assistents han deixat de tallar la carretera i la situació ha tornat a la normalitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article