La Jonquera serà un dels punts calents de la vaga del 3 d'octubre

Vida social

La Jonquera, un dels punts calents de la vaga del 3 d'octubre. Imatge d'arxiu.
La Jonquera, un dels punts calents de la vaga del 3 d'octubre. Imatge d'arxiu. | Eduardo Romo. Arxiu 2008.
Resposta contundent del sobiranisme després de la votació de l'1-O i la repressió policial instigada pel govern espanyol. La convocatòria d'una aturada general a Catalunya ha anat sumant suports en les darreres hores. La Taula per la Democràcia, de la qual formen part sindicats i entitats socials i sobiranistes, ha convocat actes de protesta davant l'ús de la força per part de les forces policials durant el referèndum que va tenir lloc ahir però també en defensa dels drets fonamentals.

Un dels punts calents sembla que serà la Jonquera, on un dels sindicats ja ha avançat que concentrarà vehicles per tallar Ap7 i N-II, dues de les vies més importants de comunicació entre els estats Espanyol i Francès, de manera que el ressó del tancament està garantit a nivell estatal i internacional. Aquest sindicat ha anunciat via xarxes socials que el tall es farà per "rebuig a les imatges i la repressió feta per la policia de l'estat" i que per aquest motiu  "volem mobilitzar tractors, camions, cotxes i tothom que pugui venir a tallar l'ap7 a la Jonquera".

Segons el mateix comunicat l'hora de tall no està especificada però sí que primer es farà una concentració que s'iniciarà a les 8 del matí al recinte firal de Figueres per tot seguit sortir en direcció a la Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article