Quatre imputades per furts a la Jonquera per valor de més de 1.200 €

Successos

La intervenció de la policia local de la Jonquera va permetre detenir 4 dones de nacionalitat francesa que havien furtat en diversos comerços
La intervenció de la policia local de la Jonquera va permetre detenir 4 dones de nacionalitat francesa que havien furtat en diversos comerços | Infojonquera.cat
Agents de la Policia Local de la Jonquera van imputar el passat dia 26 de setembre 4 dones de nacionalitat francesa per haver furtat, presumptament, en 4 establiments de la vila i el Portús material valorat en 1.204,47 €.

Els fets van succeir la tarda del dia 26 de setembre quan la Policia Local va ser alertada d'unes dones que podrien haver intentat fer un furt en una perfumeria de la zona de la Duana. En acudir a la perfumeria que els va alertar, un dels empleats els va facilitar una sèrie de dades del vehicle que al final van resultar útils per la recerca del vehicle i posterior desenvolupament dels fets.

Els agents actuants, amb les dades obtingudes del vehicle, van fer una recerca i finalment van localitzar el vehicle i les quatre dones al C/ Dr. Subirós del Pertús cap a les 15:00 h.
Un cop localitzat el vehicle es va procedir a identificar les quatre persones que eren de nacionalitat francesa i es va procedir a fer un escorcoll del vehicle que duien.

El resultat final va ser la recuperació de material presumptament furtat a les botigues NIKE i LEFTIES del centre comercial Gran Jonquera, material furtat en una perfumeria de La Jonquera i bosses de compra d'alimentació d'un supermercat del Portús.

El material recuperat a la botiga NIKE tenia un valor de 824 €, el material de l'establiment LEFTIES de 149 €, a la perfumeria havien furtat per valor de 95,02 €, mentre que al supermercat del Portús per un valor de 136,45 €.

Un cop finalitzades les gestions i recuperat tot el material, s'imputen les 4 dones per un presumpte delicte de furt.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article