Crònica del viatge del Casal de l'Avi a Leon

Vida social

El Casal de l'Avi de la Jonquera ha visitat Leon
El Casal de l'Avi de la Jonquera ha visitat Leon | Casal de la gent Gran de la Jonquera
Un nou viatge del Casal de l'Avi de la Jonquera, en aquesta ocasió han visitat León, i aquesta és la crònica del seu viatge.

El Casal de l'Avi de La Jonquera va organitzar un viatge del 25 al 30 de setembre de 2017 a León.
El 25 sortida de la Jonquera a les 6 h. del matí en direcció a León, parada per esmorzar i dinar a Logroño al Restaurant Bodegón del Cid. Després de dinar continuació del viatge fins a León, sopar i dormir a l'hotel Infantas de León.

Dia 26, visita a sing.)?–-#–-les–-#–-las–-#–-...tel Infantas de León. Dia 26, visita a las Médulas, format per les restes de l'exp...–-#–-43">las Médulas, format per les restes de l'explotació minera d'or a cel obert, més gran de tot l'imperi romà, patrimoni de la Humanitat des de 1997 i dinar a sing.)?–-#–-Les–-#–-Las–-#–-...i de la Humanitat des de 1997 i dinar a Las Médulas al Restaurant Agora. A la tarda...–-#–-43">Las Médulas al Restaurant Agora. A la tarda visita a Ponferrada.

Dia 27, temps lliure per visitar León, Plaza Mayor, Barrio Húmedo i fer compres. Dinar al Restaurant Casa Daniel, havent dinat visita guiada a León, Catedral de Santa Maria, Basílica de San Isidoro, Convento de San Marcos, Casa Botines de Gaudí, Palacio de los Guzmanes.

Dia 28, visita al matí del Castillo de los Templarios, de Ponferada documentat des de 1187. Seguidament sortida cap Astorga per fer una visita i dinar al Restaurant Ruta Romana. La seva situació a la Via de la Plata i Camí de Santiago. La converteixen en una ciutat receptora de turisme. Els seus monument més rellevants són la Catedral, el Palacio Episcopal (obra d'Antonio Gaudí), l'Ajuntament i Ergàstula Romana.

Dia 29, visita a la ciutat castellana de Zamora amb un interessant nucli antic, amb la curiosa Catedral que destaca per la seva decoració exterior d'escates, esglésies romàniques, castell i muralles. Dinar al Restaurant Ribel Casa Elias. A la tarda, visita a la ciutat de Toro, coneguda per la seva Colegiata de Santa María la Mayor.

Dia 30, sortida a les 8 h en direcció a La Jonquera. Dinar al Restaurant La Parrilla de Tudela. I continuació del viatge fins a arribar a La Jonquera.

La Junta considerem que la sortida va anar bé, ja que l'Hotel en què dormíem era restaurat de nou i les seves habitacions disposaven de tots els serveis i d'unes habitacions molt grans i llits molt amplis. El menjar tant a l'Hotel com als Restaurants en què vàrem dinar cada dia va agradar a tothom. L'autocar del viatge era molt ampli i còmode.

Dia 30, sortida a les 8 h. en direcció a La Jonquera. Dinar al Restaurant  La Parrilla de Tudela. I continuació del viatge fins arribar a La Jonquera.

La Junta considerem que la sortida va anar bé ja que l’Hotel en que dormíem era restaurat de nou i les seves habitacions disposaven de tots els serveis i de unes habitacions  molt grans i llits molt amplis. El menjar tant a l’Hotel com als Restaurants en que vàrem dinar cada dia va agradar a tothom.  L’autocar del viatge era molt ampli i comode.

Comentaris

Comenta aquest article