La Plataforma Veïns de la Jonquera capta l'atenció dels mitjans de comunicació

Vida social

Diversos mitjans de comunicació segueixen amb atenció les denúncies dela Plataforma Veïns de la Jonquera
Diversos mitjans de comunicació segueixen amb atenció les denúncies dela Plataforma Veïns de la Jonquera | Josep Ribas - Falgués Fotografia
La constitució de la Plataforma Veïns de la Jonquera, i les denúncies públiques que aquesta està fent sobre la situació d'inseguretat a la Jonquera, han captat l'atenció dels mitjans. Ahir dimarts diversos mitjans de comunicació van ser a la Jonquera per entrevistar els integrants d'aquesta associació.

Periodistes de premsa escrita, ràdio, digital o televisió, de la comarca i d'àmbit nacional, van ser ahir a la plaça de l'Ajuntament per contrastar i informar-se per les denúncies que els integrants estan fent públics aquests dies ja sigui per mitjà de les seves xarxes socials o via Infojonquera i altres mitjans. Els periodistes també van voler saber l'opinió del consistori jonquerenc i per aquest motiu alguns d'ells van voler entrevistar-se amb l'alcaldessa de la Jonquera Sònia Martínez.

Durant l'estona que van ser a la Jonquera els periodistes van entrevistar testimonis directes de la situació, i aquests van fer públics diferents exemples d'inseguretat, des de robatoris fins a agressions directes a persones, amenaces i altres incidents. Està previst que entre avui i els dies vinents la informació recopilada ahir a la Jonquera sigui publicada en aquests mitjans.

Concentració avui a la plaça de l'Ajuntament

D'altra banda informar que avui dimecres, a les 8 de la vesprada, la Plataforma ha convocat una concentració a la Plaça de l'Ajuntament. En aquesta es vol reunir el màxim nombre de veïns per tal de manifestar i fer públic i visible el malestar de bona part dels veïns de la vila davant la situació socials que es viu als carrers de la Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article