Infojonquera arriba als 1.600 seguidors a Facebook

Vida social

Infojonquera arriba als 1.600 seguidors a Facebook
Infojonquera arriba als 1.600 seguidors a Facebook | Infojonquera.cat
Ni una sola campanya de pagament, cap promoció ni cap estratègia de captació de seguidors per fer pujar el nombre de seguidors a la pàgina Facebook d'Infojonquera: des d'ahir ja són més de 1.600. Aquesta és la realitat d'una pàgina nascuda l'abril de 2011.

Aquell any Infojonquera.cat va crear la seva extensió a la xarxa social més influent del món. Totes les altes en seguidors han estat una a una, de forma lenta, constant i progressiva. Fa només 2 dies la pàgina ha superat la barrera dels 1.600 seguidors, una xifra molt alta si tenim en compte que la Jonquera és una població de 3.230 habitants.

Un breu repàs als origens

Va ser l'abril de 2011 quan Infojonquera.cat posava en marxa l'extensió a Facebook del diari, i un any més tard, el mes de maig de 2012, es posava en marxa el canal del diari digital jonquerenc a Twitter. Tots dos canals de comunicació es van unir al lloc web per fer d'Infojonquera.cat una eina més potent a l'hora de fer difusió de la informació, facilitant d'aquesta manera el contacte i la comunicació amb els lectors, anunciants, subscriptors i veïns de la Jonquera.

Des d'aleshores el creixement de les xarxes socials del diari jonquerenc ha estat lent, si bé en les darreres setmanes semblava que el nombre de seguidors s'havia estancat. Això ha estat així fins que, aquesta setmana, l'interès per seguir la informació de la Jonquera a Facebook s'ha incrementat i ha pujat el nombre de seguidors, superant la barrera dels 1.600.

Possiblement els esdeveniments d'aquest mes d'octubre -referendum, vaga general i plataforma veïns de la Jonquera- han incentivat l'interés informatiu pel nostre municipi.

Cal recordar que a finals de juliol la pàgina va arribar als 1.500 seguidors, curiosament quan el mitjà digital jonquerenc acabava de fer el seguiment de l'incendi d'El Voló, un succés que va despertar molt d'interès no només a la Jonquera sinó també a la resta del país.

Arribem al 50% de la població

Avui en dia el Twitter d'Infojonquera té 670 seguidors i en el cas de Facebook s'ha arribat als 1.606, una xifra que suposa arribar a gairebé el 50% de la població de la Jonquera. Ara bé, sumades les dues xarxes, s'arriba als 2.160 seguidors, que també vol dir, vist des d'una altra perspectiva, que 2/3 parts dels jonquerencs ja estan connectats a les xarxes socials més jonquerenques via Infojonquera. Des del diaria digital només podem dir-vos 1.600 gràcies per seguir-nos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article