Demà, tarda de castanyades

A la sala de la Societat de la Jonquera i a la plaça Major d'Agullana

Vida social

A la Jonquera la festa serà a la sala de la Societat
A la Jonquera la festa serà a la sala de la Societat
La tardor és temps de castanyes, i com no podia ser d'altra manera, aquest cap de setmana tant la Jonquera com Agullana celebraran la festa popular més tradicional d'aquesta època: la castanyada. 

A la Jonquera, l'Ampa de l'escola Josep Peñuelas del Río i l'Ajuntament han organitzat la festa a la sala de la Unió Jonquerenca. Tot i que les portes s'obriran a partir de les 16 h, la rauxa començarà a les 17 h amb l'animació infantil de Jordi Patxeco. A les 21 hi actuarà el grup de punk rock local Puti Club, i tancaran la festa The SeVenties amb el seu rock&roll dels anys 70. A la tarda es repartiran castanyes i pastissos, i també hi haurà una xocolatada. I durant tota la celebració hi haurà servei d'entrepans i begudes.

A Agullana, la festa es farà a la plaça Major. En aquest cas començarà a les 16 h amb l'animació musical 'Black Music, un petit Gran Viatge', a càrrec del grup Pauer Kids, i a les 17 h es repartiran les castanyes.

A Cantallops, en canvi, van ser més matiners, i ja van celebrar la castanyada el cap de setmana passat. A més, dimarts a la nit petits i grans es van posar les disfresses més terrorífiques i, llanterna i bossa en mà, van recórrer totes les cases del poble amb el 'Truc o tracte' típic del Halloween americà.
A Agullana els actes es faran a la plaça Major

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article