S'enfronta a 4 anys de presó per transportar droga a la Jonquera

El van arrestar el 2013 a l'AP-7 i dilluns el jutjaran a l'Audiència de Girona

Successos

La Guàrdia Civil va aturar el conductor en un control rutinari a l'AP-7
La Guàrdia Civil va aturar el conductor en un control rutinari a l'AP-7
El ministeri fiscal demana 4 anys de presó i una multa de 7.000 euros per a un ciutadà que transportava marihuana i cocaïna al vehicle, el qual va ser aturat per la Guàrdia Civil a l’Alt Empordà. Tal com ha avançat El Punt Avui, està previst que el judici se celebri el 6 de novembre a la secció 4a de l’Audiència de Girona. L’investigat té 36 anys, és de nacionalitat francesa, no li constaven antecedents penals i en el moment dels fets no duia documentació personal.

Segons l’escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, el cas es remunta a l’1 de febrer del 2013. Tres agents que estaven fent un control esporàdic a l’AP-7, a prop de la Jonquera, van parar l’automòbil amb què circulava l’acusat. Anava al volant d’un Renault Clio, amb matrícula francesa, i que era propietat d’una tercera persona. Els efectius van inspeccionar el turisme amb un detector de narcòtics. A l’espai interior del reproductor de l’aparell de ràdio-CD hi van trobar un embolcall que contenia 260 grams de cocaïna i un paquet de tabac amb 10 grams de marihuana. Les substàncies van ser remeses per a la seva anàlisi al laboratori de l’Institut de Toxicologia i Ciències Forenses de Barcelona. La droga comissada estava valorada, en el seu conjunt, en 3.870 euros.

La fiscalia considera que l’acusat transportava la cocaïna a l’Estat francès amb l’objectiu de comercialitzar-la. Portava un mòbil per contactar amb els potencials compradors i 20 euros per sufragar els costos del viatge. El van arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

D'El Punt Avui

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article