Demà, tarda de teatre a la sala de la Societat

La companyia Estat Particular hi representarà la seva primera obra, 'Pensió Edèn'

Cultura

L'obra començarà a les 19 h
L'obra començarà a les 19 h | Infojonquera
Hi ha llocs on sembla que s'atura el temps i, amb ell, l'evolució dels qui hi habiten. Com a la Pensió Edèn, un establiment que no ha tancat mai les portes, tot i que cada vegada està més aïllat del món actual. A dins, hi viuen una sèrie de personatges aïllats que van entrant i sortint, capficats cada un en els seus assumptes. I la trama d'aquests assumptes és el que dóna l'argument de Pensió Edén, l'obra de teatre que es representarà demà al vespre a la sala de la Societat de la Jonquera.

Es tracta d'una tragicomèdia creada i dirigida per l'actor i clown Pep Vila. Una història que utilitza l'humor per ensenyar la part més tràgica de nosaltres mateixos, situant els personatges en una sèrie de situacions quotidianes per tal que les accions més insignificants es converteixin en un conflicte extraordinari.

Pensió Edèn és la primera obra de la companyia Estat Particular, una entitat que, alhora, també és un espai de recerca, formació i creació escènica. Està dirigida pel mateix Pep Vila, i crea i produeix espectacles a partir del clown i del joc, desenvolumant un univers propi on els personatges són els verdaders protagonistes.

La funció de demà a la Jonquera començarà a les 19 h, i l'entrada serà gratuïta. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article