L'Ajuntament de la Jonquera organitza dues jornades de formació per a empresaris i emprenedors

Les sessions, gratuïtes, tractaran sobre la gestió de dades i el comerç electrònic

Economia

Les dues píndoles es faran a Can Laporta
Les dues píndoles es faran a Can Laporta | Auva Homeva Quedieu
L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Jonquera ha organitzat dues jornades formatives destinades a empresaris o emprenedors. Es faran els dijous 23 i 30 de novembre, de 9 h a 12 h, a Can Laporta.

La primera serà la píndola Business Intelligence, un taller dirigit a empresaris o emprenedors que vulguin millorar el rendiment de la seva empresa a través de la gestió de dades de clients i de les vendes. Més concretament, els participants podran aprendre tècniques i eines per emmagatzemar, processar, analitzar i visualitzar les dades dels clients, i a partir d'aquí poder prendre decisions relacionades amb els seus negocis.

La segona píndola, sobre E-Commerce, està destinada als empresaris que s'estiguin plantejant activar una botiga en línia. Els participants analitzaran els diferents models i opcions, les tendències actuals, el cost que pot representar posar en marxa el web, i els aspectes més importants que s'han de tenir en compte (com ara la logística, els mitjans de pagament, la integració amb altres sistemes de gestió o venda per Internet, el posicionament de buscadors, l'atenció al client o els aspectes legals).

Les dues sessions seran gratuïtes, però cal fer una inscripció prèvia. Es pot fer al mateix centre cultural de Can Laporta, de dilluns a divendres de 17 h a 20 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article