Demà divendres, assemblea extraordinària de la Plataforma Veïns de la Jonquera

La sessió serà a les 20 h a l'església i s'hi farà l'últim pas per a la constitució jurídica de l'entitat

Vida social

L'última assemblea va ser multitudinària
L'última assemblea va ser multitudinària | Falgues Fotografia
Demà (divendres) al vespre la Plataforma Veïns de la Jonquera farà una nova assemblea, en aquest cas extraordinària, on s'aprovaran els últims tràmits per constituir-se jurídicament com a entitat. La sessió serà a les 20 h a l'església. Segons els portaveus de l'entitat, seguim pas a pas la llei perquè la nostra unió ajudi a aconseguir un poble segur i tranquil, orgullós de seguir vivint aquí.

En l'última reunió, que va ser multitudinària, la plataforma va decidir constituir-se legalment com a entitat per poder-se personar com a acusació en els judicis relacionats amb crims comesos a la Jonquera. I està previst que aquest procés culmini demà mateix. Fins ara, però, l'agrupació ja ha donat suport als veïns que han patit robatoris en les últimes setmanes, tant moral com físic, i ha acompanyat els que ho han demanat a presentar les denúncies corresponents a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Paral·lelament, una altra prioritat de l'entitat és reunir-se amb l'Ajuntament i els quatre cossos policials amb presència al municipi (Policia Local, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional) per demanar-los una millor coordinació i eficiència. I també tenen previstes altres accions, com per exmeple denunciar la situació del municipi al Síndic de Greuges de Catalunya o convocar noves mobilitzacions. Tot, amb l'objectiu final de tornar a convertir la Jonquera en un poble tranquil i segur.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article