Demà comença un 'Black Friday' que a la Jonquera s'allargarà fins diumenge

Dissabte el Gran Jonquera encendrà els llums de Nadal i inaugurarà la pista de patinatge

Economia

Enguany a l'outlet han muntat un parc infantil d'aventura
Enguany a l'outlet han muntat un parc infantil d'aventura | Infojonquera
Populartizat fa dècades als Estats Units, i cada cop més importat a diversos països europeus, demà centenars de milers de comerços d’arreu del món celebraran el “Divendres Negre”, més conegut com a “Black Friday”. Es tracta d’una jornada que se celebra un dia després del Dia d’Acció de Gràcies americà i coincideix amb el quart divendres del mes de novembre, i en què els comerciants ofereixen descomptes importants per donar el tret de sortida a la campanya de compres nadalenques.

A la Jonquera, tant el centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping com el Grup Tramuntana s’adheriran a una promoció que no només serà divendres, sinó que s’allargarà tot el cap de setmana. I oferiran descomptes de fins al 50% en diversos establiments.

Comença la campanya

Paral·lelament, divendres el Gran Jonquera farà l’encesa dels llums de Nadal. L’acte central serà a les 18 h, i s’amenitzarà amb l’actuació del grup Dance Me Urban Dance Studio! a la plaça de la Torre Eiffel.

El mateix dissabte també s’inauguraran la pista de patinatge sobre gel i la fira de Nadal, que estaran obertes durant tota la campanya nadalenca (fins el 7 de gener). A més, aquest any s’ampliarà el ventall d’activitats per als nens i joves, ja que també s’ha muntat un petit parc d’aventura a l’aparcament de davant del centre comercial.
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article