Comerç Jonquera: Més Nadal que mai

Comunicat de la nova associació de comerciants que s'ha creat a la Jonquera

Vida social

Comerços del carrer Major
Comerços del carrer Major | Infojonquera.cat
Un grup de comerciants de la Jonquera han creat una nova associació per promocionar el petit comerç de la vila. Coincidint amb les vigílies nadalenques, començaran creant una decoració conjunta. Aquí us deixem el comunicat de presentació.

Som comerciants i som vilatans. Tots hem crescut a la Jonquera i per això ens dol el cor en veure que l’oferta comercial del carrer Major està agonitzant. La tendència ara és que el comerç creixi als polígons on hi ha espai suficient i facilitat d’accés i d’aparcament. És còmode i pràctic pels usuaris; i els comerciants, com tots, paguen els seus imposts i no demanen massa res a l’Ajuntament. 

Però aquesta dinàmica fa que el centre urbà es vegi cada cop més desangelat, i s’estableixen comerços poc implicats en el manteniment cultural i la cohesió social de la nostra vila,  encara que per a alguns sigui econòmicament rentable. 

El petit comerç de la Jonquera és quasi inexistent avui, però ens hem unit per començar a revertir aquesta situació. Comptem amb el compromís de l’Ajuntament, i la conscienciació dels veïns i veïnes. Entre tots i totes ho aconseguirem. 

Amb molta il·lusió estem preparant una bonica campanya de Nadal. Fem pinya plegats!

La nova associació Comerç Jonquera ha arribat per fer-se sentir. 
C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article