L'Ajuntament de la Jonquera aprova les subvencions per comprar material escolar

Entre l'1 i el 31 d'octubre s'hi van presentar 87 sol·licituds

Vida social

Escola de la Jonquera
Escola de la Jonquera | CEIP Josep Peñuelas del Río
L’Ajuntament de la Jonquera ha aprovat aquest mes de desembre la concessió de subvencions per a l’adquisició de material escolar. Es tracta d'uns ajuts destinats a famílies amb infants que estan en l'etapa escolar obligatòria (educació infantil, primària i ESO). Més concretament, aquest 2017 el Consistori ha atorgat subvencions per a la compra de llibres de text, llibres de lectura i quaderns dirigides a famílies que, per qüestions socioeconòmiques, tenen dificultats per pagar aquest material escolar.

Entre l’1 i el 31 d’octubre es van presentar un total de 87 sol·licituds, 16 de les quals es van desestimar perquè no complien alguna de les condicions requerides.

La regidora d’Educació, Joventut i Benestar Social, Míriam Lanero, explica que “aquest recolzament econòmic és vital per garantir que tots els nostres joves i infants rebin una formació adequada i de primer nivell, independentment de la seva situació socioeconòmica, i és clau per prevenir el risc d’exclusió social en una etapa tan primordial com és l’acadèmica”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article