Dos detinguts en un nou dispositiu contra el tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra van entrar dijous a diverses cases i hi van trobar 150 gr de marihuana, 50 gr de cocaïna, 50 gr d'heroïna i 1.200 euros en efectiu

El material comisat
El material comisat | ACN
Els Mossos d'Esquadra van detenir el dijous de la setmana passada dos homes en el marc d'un nou dispositiu contra el tràfic de drogues que es va fer a la Jonquera. Els agents de la policia catalana, amb la col·laboració amb la Policia Local, van fer tres entrades a domicilis dels carrers Major i Lluís Companys, en els quals van comisar 50 grams de cocaïna, 150 grams de marihuana, 50 grams d'heroïna, dues bàscules de precisió i 1.200 euros en efectiu.

Els dos arrestats de 42 i 44 anys, estan acusats d'un delicte contra la salut pública i passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres. El de 42 anys ja tenia antecedents.

Aquest és el segon operatiu contra el tràfic de drogues que es fa al poble en els darrers dies. Feia només una setmana que els Mossos havien desmantellat diversos punts de venda de droga al bloc del costat de l'institut. En aquell cas els agents van comissar substàncies estupefaents per valor de 22.500 euros i van detenir un home. 

La demanda de més seguretat és una de les principals reivindicacions de la Plataforma Veïns de la Jonquera. I des de fa setmanes els controls en els punts més calents s'han intensificat. L'Ajuntament també ha pres mesures, com per exemple incrementar les hores de servei en horari nocturn de la Policia Local; i ha anunciat que es personarà com a acusació en els casos on hi hagi delinqüents reincidents. 

Font: ACN

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article