Últim dia per fer la inscripció anticipada per la Cursa de la Dona, que enguany es farà dimarts

L’organitzen el CEJ i la Fundació Oncolliga Girona per col·laborar en al lluita contra el càncer

Esports

La cursa de l'any passat
La cursa de l'any passat | Falgues Fotografia
Avui és l’últim dia per fer les inscripcions anticipades per participar a la Cursa de la Dona de la Jonquera, una prova benèfica per cooperar en la investigació contra el càncer i ajudar els malalts i les seves famílies, que enguany es farà el dimarts (dia de Sant Esteve). La prova està organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ)  la Fundació Oncolliga Girona, i les inscripcions prèvies es poden fer a les oficines de Can Laporta, a la botiga de Falgues Fotografia o al web www.curses.cat.

La cursa principal, que es pot fer corrent o caminant, consistirà en un circuit de 5 quilòmetres pels carrers de la Jonquera. La sortida serà a les 10 h a davant de la societat, i es definirà una classificació d’homes i una altra de dones. Els tres primers en arribar obtindran el corresponent premi, però també se sortejaran altres regals per a la resta de participants i es repartirà una samarreta tècnica commemorativa a tots els inscrits.
Paral·lelament, també es farà una cursa infantil de 500 m: la Cursa de la Nena. En aquest cas la sortida serà a les 11 h a davant de l’estanc i l’arribada, a la societat. 

Les inscripcions anticipades per la Cursa de la Dona valen 10 euros i les de la Cursa de la Nena, 5 (tot i que les participants infantils que hagin corregut a la cursa llarga no hauran d’abonar cap import extra). Els participants també es podran inscriure el mateix dimarts de la prova, de 8 h a 9.30 h, a la societat. En aquest cas, la taxa serà de 12 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article