Demà a la tarda, caga-tió popular

Els nens i nenes de la Jonquera i Cantallops podran cagar el tió als seus municipis

Vida social

Cartell de l'activitat de Cantallops
Cartell de l'activitat de Cantallops
El Nadal és temps de tradicions, i els més petits són els que les viuen més intensament. Molts nens i nenes han cuidat durant les últimes setmanes els seus tions, i la majoria els faran cagar demà. A la Jonquera i a Cantallops, però, també hi estan arribant tions populars, i els infants els podran fer cagar demà a la tarda.

A la Jonquera el Caga-tió popular començarà a les 16.30 h a la sala de la Societat La Unió Jonquerenca. Està organitzat per la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament. I a Cantallops, l'activitat començarà a les 16 h a la plaça Major. Els nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, aniran a trobar el tió per poder fer-lo cagar. I ho faran a la Societat, on l'Ajuntament els repartirà xocolata desfeta i melindros. A més, també es farà un taller infantil de Nadal i maquillatge.

Mentrestant, a Agullana continua el concurs organitzat pel Blok Agullana per fotografiar-se amb el gran tió que ja fa dies que descansa a la plaça Major, a davant de l'Església. Els veïns que es facin una foto amb el tió i la pengin a les xarxes socials de l'organització entraran en el concurs, i el que obtingui més "m'agrades" guanyarà una panera de productes d'Agullana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article