Demà a la tarda, parc infantil de Reis al pavelló de la Jonquera

Es farà el 5è concurs de fanalets i el patge reial recollirà les cartes dels nens i nenes a la sala polivalent

Vida social

El concurs de fanalets arriba a la 5a edició
El concurs de fanalets arriba a la 5a edició | Ajuntament de la Jonquera
El pavelló poliesportiu de la Jonquera acollirà demà a la tarda el ja tradicional Parc Infantil de Reis. Serà de 16 h a 21 h, i inclourà diversos inflables i activitats per a la mainada. Paral·lelament, a les 16 h començarà el 5è concurs de fanalets a la sala polivalent de la zona esportiva. Els participants hi poden portar el fanalet que hagin construit entre les 16 h i les 16.30 h, indicant el nom de l'infant. Després d'anunciar el nom dels guanyadors, a les 17 h, com també ja és tradició, arribarà el patge reial per recollir les cartes dels nens i nenes. I la festa es tancarà amb una xocolatada popular.

A Cantallops, els nens i nenes també podran entregar personalment les seves cartes al seguici que acompanya els tres Reis mags d'Orient. En aquest cas, ho podran fer el dissabte a la tarda, quan s'instal·larà el campament reial al Camí Estret de la Font de Dalt.

I a Agullana el patge hi arribarà una mica més tarda, però també ho farà. Serà el 3 de gener quan els nens i nenes li podran donar les seves cartes a la sala d'actes de l'ajuntament (17 h).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article