Projecten construir una estació d'esquí al Puig Neulós

El complex també inclourà un parc d'aventura i altres activitats que es podran practicar durant tot l'any

Economia

El complex serà visible des de la Jonquera
El complex serà visible des de la Jonquera | Infojonquera.cat
Una estació d'esquí a l'hivern i un parc d'aventura a l'estiu. Aquesta és, a grans trets, l'essència de La Rufa, el nou complex lúdic que es començarà a construir aquest 2018 al Puig Neulós i el seu entorn. El projecte està promogut per un inversor privat que de moment es vol mantenir en l'anonimat, però que aquesta setmana ja té previst signar un conveni de col·laboració amb la Generalitat, gestora del paratge, i amb els propietaris de la zona.

La idea és que La Rufa sigui un complex similar al de la Vall de Núria: una estació d'esquí familiar que oferirà moltes activitats complementàries tant per petits com per grans. En aquest sentit, a part de les pistes d'esquí pròpiament dites, també hi haurà un parc lúdic que inclourà un tobogan de neu gegant, pistes de trineus, una tirolina i un parc d'aventura. I a l'estiu, les pistes d'esquí es converitran en pistes de descens per als amants de la BTT.

El promotor, que està vinculat a altres estacions d'esquí catalanes, ha escollit el Puig Neulós perquè a l'entorn proper no hi ha cap estació d'esquí. I entre el públic objectiu hi ha els esquiadors de l'Alt Empordà i de la demarcació de Girona, però també vol aprofitar les bones comunicacions de la Jonquera i Cantallops (amb l'N-II i l'AP-7) per atraure clients de l'àrea metropolitana de Barcelona i també del sud de França.

Està previst que el complex tingui dos accessos: un pel Pertús i l'altre per Requesens. I les dependències principals s'ubicaran a la Jonquera.

Comentaris

Victoria El Portus
1.

Si si .... y los santos Inocentes bajaràn las pistas de nieve en bañador ! ja ja ja !!! Muy bueno ;) ♥

Comenta aquest article