Contracten un nou dinamitzador per al Punt Jove i el Casal de l'Avi

L'Ajuntament de la Jonquera torna a participar en el Programa Garantia Juvenil

Vida social

Entre altres funcions, dinamitzarà el Punt Jove
Entre altres funcions, dinamitzarà el Punt Jove | Infojonquera.cat
L'Ajuntament de la Jonquera ha tornat a participar en el Programa Garantia Juvenil, un projecte organitzat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que vol oferir una formació i una primera experiència professional als joves que no tenen feina perquè es puguin obrir pas pas en el món laboral. En aquest cas, la Corporació va incorporar a finals del mes de novembre un jove en règim de pràctiques que farà de dinamitzador de l'Àrea de Serveis a les Persones i, en especial, del Punt Jove de Can Laporta i del Casal de l'Avi de la Jonquera. 

A la pràctica, el jove dinamitzador també farà altres tasques de suport administratives, com ara atenció al públic, tractament d’arxius, elaboració de documents i material divulgatius, o disseny i planificació d’accions i activitats. El seu contracte té una durada de sis mesos.

Amb aquesta contractació, l’Ajuntament de la Jonquera continua treballant per intentar contribuir, en la mesura de les seves possibilitats, a millorar les condicions d’accés dels joves al mercat laboral. En aquest sentit, l'alcaldessa, Sònia Martínez, ha posat en valor la “necessària col·laboració amb la Generalitat de Catalunya en la promoció de projectes encaminats a la inserció laboral dels joves”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article