Prop de 300 participants a la 7a Cursa de la Dona

Els primers classificats jonquerencs van ser Paco Vera i Tat Pérez

Esports

La setena edició de la Cursa de la Dona de la Jonquera va aplegar el dia de Sant Esteve prop de 300 participants, entre els que hi havia tant runners federats com famílies i veïns de la Jonquera i rodalies que van voler contribuir a la causa. La cursa està organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc (CEJ) i la Fundació Oncolliga Girona, i tots els beneficis que se’n van obtenir es destinaran als malalts de càncer.

Els participants van sortir a les 10 h de davant de la Societat i van fer una ruta de cinc quilòmetres pels carrers de la Jonquera. El primer classificat general va ser Johan Vaz Caldeira, del club d’atletisme de Perpinyà UPA66. Va completar el recorregut en 16 minuts i un segon. I el van seguir Robert Fusté (00:18:22) i Carlos Conciençao (00:18:27). El primer classificat local va ser el veterà Paco Vera, que va acabar la cursa amb 21 minuts i 13 segons.

Pel que fa a la classificació femenina, la primera classificada va ser Montse Rivera, que va tardar 21 minuts i 26 segons, seguida de Sònia Bassas (00:21:31) i Camille Riviere (00:21:55). La primera classificada de la Jonquera va ser Tat Pérez, que va acabar amb 26 minuts i 22 segons. A més, enguany també es va fer una cursa infantil de 500 m: la Cursa de la Nena.

Podeu consultar totes les classificacions al següent enllaç: Classificacions

I per a veure la galería d’imatges (Falgues Fotografia), cliqueu aquí: Galeria de la Cursa de la Dona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article