Demà, tarda de cavalcades

Els tres Reis de l'Orient arribaran tant a la Jonquera com a Agullana i a Cantallops

Vida social

La tarda i nit de demà seran, sens dubte, les més màgiques de l'any per als infants de la contrada. I és que els tres Reis Mags de l'Orient arribaran tant a la Jonquera com a Agullana i a Cantallops per repartir centenars de regals per a petits i grans.

A la Jonquera, la tradicional cavalcada començarà cap a les 18 h. Com ja és tradicional, les carrosses entraran al poble pel carrer Carles Bosch de la Trinxeria acompanyats, en aquest cas, pels Tambors i els Xanquers de l'Albera. I d'aquí enfilaran cap al carrer Major, on els esperaran petits i grans. Faran una breu aturada a l'església, i continuaran cap a la societat, on els nens hi podran parlar.

En el cas d'Agullana, en Melcior, en Gaspar i en Baltasar hi arribaran una mica més tard, a les 18.30 h. Acompanyats també del seu seguici, enfilaran el carrer del Pont per dirigir-se a l'Ajuntament, on faran uns breus parlaments. I d'allà, passaran per l'Església per acabar a la sala polivalent de la Societat la Concòrdia, on atendran els més petits, que també tindran una xocolatada. D'aquí, es desplaçaran a l'Estrada, on està previst que arribin cap a les 20.30 h.

I a Cantallops, els més petits ja poden sentir la comitiva reial des d'ahir. I és que tant ahir com avui, cap a les set del vespre els patges reials assagen amb els tambors des del campament que tenen instal·lat a les muntanyes. Però els Reis també hi arribaran dempa, i ho faran cap a les 18 h. De l'entrada del poble, la cavalcada també farà un cercavila fins a l'església.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article