Nit de màgia i d'il·lusions

Les cavalcades dels Reis Mags de l'Orient van omplir ahir al vespre els carrers de la Jonquera, Cantallops i Agullana

Vida social

Els Reis de la Jonquera
Els Reis de la Jonquera | Ajuntament de la Jonquera
La d'avui ha sigut la nit més màgica de l'any per a milers de nens i nenes que, amb il·lusió, ahir al vespre van anar a esperar els tres Reis de l'Orient. Com ja és tradició, tant l'Ajuntament de la Jonquera com els de Cantallops i Agullana van organitzar les típiques cavalcades, on no hi van faltar caramels, regals, fanalets i il·lusions.

A la Jonquera, ses magestats hi van arribar a les sis de la tarda al ritme dels Tambors de l'Albera i acompanyats pels Xanquers. Les carrosses van entrar pel carrer Carles Bosch de la Trinxeria i van enfilar al carrer Major per aturar-se a l'església i, després, a la sala de la Societat. Allà, els nens van poder parlar amb els Reis.

A Cantallops, tampoc hi van faltar les carrosses, que van fer la tradicional cercavila fins a l'església. I a Agullana, també es van aturar a l'Ajuntament i a l'església per acabar atenent els més petits a la Concòrdia.

Properament actualitzarem la Galeria de fotos de les festes nadalenques (que podeu mirar clicant AQUÍ) amb més imatges de les cavalcades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article