Publiquen el programa d'activitats per a la gent gran del primer semestre del 2018

S'han organitzat excursions, trobades, tallers i balls, així com un grup de suport per a familiars de persones amb dependència

Vida social

Una de les activitats serà la ja tradicional calçotada
Una de les activitats serà la ja tradicional calçotada | Casal de l\'Avi
Excursions, trobades, tallers o balls. Són només algunes de les activitats que es faran des d'ara i fins al juny per a la gent gran de la Jonquera i rodalies. La Regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament acaba d'editar el nou programa, que abarca el primer semestre de l'any.

De les activitats organitzades pel casal de l'avi, en tornen a destacar les sortides. Per als propers mesos s'han preparat excursions a la Casa de les Punxes de Barcelona i el centre comercial La Roca Village (24 de gener); la fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat i l'antiga casa de dolços Graupera de Mataró (21 de febrer); les Mines de Cercs i el santuari de Santa Maria de Queralt (25 d'abril), i a Montserrat (27 de juny). I el 21 de març també es farà una calçotada a la Garrotxa. Els preus (que inclouen transport, entrades i visites guiades, esmorzar i dinar) oscil·len entre els 48 i els 59 euros, i les inscripcions es poden fer a Can Laporta fins cinc dies abans de la sortida.

Pel que fa a viatges, de moment n'hi ha dos de programats. Entre el 28 de maig i el 2 de juny, a la regió francesa de Perigord; i entre el 24 i el 29 de setembre, a Cantàbria.

Paral·lelament, durant aquest primer semestre del 2018 també es faran diversos dinars i balls de tarda, un taller de memòria, sessions de punta de coixí, gimnàstica terapèutica, un curs d'informàtica o, el 19 de maig, la 69a Festa de la Gent Gran, entre d'altres. 

A més, de dilluns a divendres cada tarda (de 16 h a 19 h) es continuarà fent el Punt de Trobada al Casal de l'Avi. I l'Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitzarà un grup de suport per a familiars de persones en situació de dependència. Seran sessions d'una hora i mitja setmanal que tindran per objectiu intentar millorar la qualitat de vida de les persones afectades per dependències i els seus familiars i cuidadors.

Tota la programació detallada es pot consultar al següent enllaç: Programa d'Activitats per a la Gent Gran.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article