Avui s'inaugura l'exposició 'Clarianes de Bosc' als Porxos de Can Laporta

La mostra està composta per càmeres fetes amb fusta de pollancra i les imatges de llarga exposició que se n'han extret

Cultura

Imatge de la mostra
Imatge de la mostra | Víctor Masferrer
Els Porxos de Can Laporta acolliran, des d'aquesta tarda i fins el 9 de febre, l'exposició Clarianes de Bosc, de Víctor Masferrer. La mostra d'emmarca en el programa Exposicions Viatgeres, organitzat per la Diputació de Girona.

Clarianes de bosc és el resultat del treball experimental en què l'artista Víctor Masferrer ha estat immers darrerament. En aquest treball, hi reflexiona sobre la relació que té l’ésser humà amb l’entorn natural, i ho fa mitjançant tots aquells elements que defineixen la seva personalitat artística. Es tracta d'una exposició que, tot i incloure fotografia i dibuix, és bàsicament escultòrica.

Les protagonistes de la mostra són les càmeres fetes amb fusta de pollancre que l’artista va plantar al subsòl d’una pollancreda per extreure’n imatges de llarga exposició que documentin el pas del temps. I els resultats de l'experiment són el segon element substancial de què es compon la mostra: dibuixos i fotografies col·locades estratègicament a la sala per acabar de completar la voluntat de Víctor Masferrer de transcriure la natura per mitjà de la seva obra.

Amb Clarianes de bosc l’artista se situa a la frontera del que és orgànic i en transformació per testimoniar l’espai de confluència entre dos mons: el terrestre i el celeste, l’humà i el natural, l’orgànic i el mecànic.

La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Jonquera, es podrà visitar als Porxos de Can Laporta fins el 9 de febrer, els matins de dimecres a divendres (de 10.30 h a 13.30 h) i les tardes de dilluns a divendres (de 17 h a 20 h).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article