Mármol es planteja marxar per la fuga de jugadors

El tècnic del primer equip de la UE La Jonquera està molest amb la reducció pressupostària del club

Esports

Joan Màrmol a la banqueta jonquerenca
Joan Màrmol a la banqueta jonquerenca | U.E. La Jonquera
A la Jonquera corren temps convulsos, i és que en les últimes setmanes el club s’ha vist obligat a reduir el pressupost de la plantilla per intentar quadrar el pressupost. Aquesta mesura ha afectat, com és lògic, l’equip dirigit per Joan Mármol, que, en vista de la fuga de futbolistes, s’està plantejant deixar l’entitat.

Fins ara ja han marxat el golejador Javi Revert, que estava cridat a ser un dels pilars de l’equip, i també Oriol Pujades (ha tornat al seu club de procedència, l’Olot, que l’ha cedit al filial, el Sant Jaume de Llierca) i Marc Nieto, que no gaudien de la participació desitjada. A més, tal com avança L'Esportiu de Catalunya, la UE Jonquera, vuitè classificat del grup 1 de primera catalana, també podria perdre més jugadors properament, com és el cas de Mamau (té una oferta del Palamós) i el pitxitxi Álvaro Fernández, que té propostes d’equips de tercera divisió. Si finalment es confirma la marxa d’aquests dos futbolistes Mármol podria deixar la banqueta en no estar d’acord amb la situació.

L’exentrenador del Palamós va arribar al club després d’una mala experiència en el Gavà, que va baixar a tercera a causa dels problemes econòmics. I cal recordar que al novembre també va deixar la Jonquera el director esportiu, David Zurita.

Font: L'Esportiu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article