El delegat sindical del SAP a Girona es reunirà demà amb la Plataforma Veïns de la Jonquera

Durant l'assemblea, els portaveus de la plataforma explicaran els resultats de totes les reunions que han mantingut amb els diversos cossos de seguretat

Vida social

Una de les trobades de la plataforma a la societat
Una de les trobades de la plataforma a la societat | Falgues Fotografia
Quatre mesos després de la primera trobada veïnal, i dos mesos després de la seva constitució oficial, la Plataforma Veïns de la Jonquera ha convocat una nova assemblea general per demà dijous. Començarà a les 20.30 h a la sala de la Societat, i servirà bàsicament per fer balanç de la feina feta fins ara i dels nous objectius de futur.

A més, des de l'entitat han aconseguit que el delegat sindical del SAP-UGT (Sindicat Autònom de Policia) de les comarques gironines assisteixi a la reunió. El representant sindical dels Mossos d'Esquadra, escoltarà de primera mà la situació de creixent inseguretat que volen denunciar els veïns de la Jonquera. I els portaveus de la plataforma també explicaran als assistents els resultats de totes les trobades que han mantingut amb els diversos cossos de seguretat en les darreres setmanes.

Televisió Espanyola difondrà la situació
Continuant amb la tasca que defineix la seva essència, la Plataforma ha fet aquesta setmana un gran pas per a la difusió de la problemàtica que afecta la Jonquera: dimarts el magazine matinal de Televisió Espanyola (TVE) La Mañana va gravar imatges del municipis per explicar els robatoris i la creixent sensació d'inseguretat que ha patit el municipi en els últims mesos. Encara no se sap quan s'emetran les imatges.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article