Els dos sèniors del CP Jonquerenc tanquen la primera volta com a segon i tercer classificat de les seves respectives lligues

Els tècnics Koke del Campo i Judith Carreras valoren molt positivament l'actitud dels seus equips i s'insten a continuar treballant dur per mantenir els bons resultats durant la segona volta

Esports

Les fèmines just abans de l'últim partit de la primera volta
Les fèmines just abans de l'últim partit de la primera volta | CPJ
Situació insòlita per al CP Jonquerenc, i per a l'hoquei patins alt-empordanès: els dos equips sèniors de la Jonquera, el masculí i el femení, han tancat la primera volta de la competició a la part més alta de les seves respectives classificacions (Primera Catalana masuclí i Primera catalana femení), i encaren la segona volta amb el màxim optimisme.

Després d'haver jugat per primer cop contra tots els seus rivals, el sènior masculí va cloure la setmana passada la primera volta com a segon classificat del grup A amb 30 punts. Una situació que el tècnic, Koke del Campo, valora molt positivament, sobretot tenint en compte "que el nostre primer objectiu és la salvació, i la tenim a uns 10 punts aproximadament". De fet, els nois estan a només un punt del líder, el FD Cassanenc, i a dos punts del tercer classificat, el FC Barcelona Lassa. En aquesta primera fase han guanyat nou partits, n'han empatat tres i n'han perdut tres.

Del Campo destaca que "l'equip continua creixent, però no hem d'oblidar que les segones voltes posen a lloc a tots els equips, així que ara veurem si som capaços de mantenir el ritme dels capdavanters, encara que repeteixo que el primer objectiu és salvar-nos". Mentrestant, vol felicitar els seus jugadors "perquè estan treballant molt i els resultats són innegables". I també vol aprofitar per agrair novament el recolzament "de la nostra incansable afició, el jugador número sis".

Les fèmines, també
Per la seva banda, les fèmines tanquen la primera volta com a terceres classificades, però també empatades a punts amb les segones, el CH Mataró. En el seu cas, tenen el líder, el CP Voltregà, a tres punts, i el quart classificat, el Cerdanyola CH, a quatre punts. Una situació que satisfà l'entrenadora, Judith Carreras, que apunta que per a aquesta segona volta "tot queda molt obert".

Les jonquerenques han guanyat deu partits, n'han empatat dos i només n'han perdut dos. Però Carreras recorda que "els partits empatats es podrien haver transformat en victòria o en derrota, de manera que aquesta segona volta està molt oberta i molt apretada". De fet, Carreras és molt conscient que, "de la mateixa manera que estem terceres, a la que ens despistem ens podem trobar a mitja taula, perquè les que tenim immediatament a darrera només estan a quatre punts, i quatre punts no deixen de ser dos partits". Això no obstant, també admet que "si bé el nostre objectiu era mantenir-nos, estar en la situació en què estem ens dóna esperances de poder optar a altres objectius més ambiciosos". Però afegeix que "no vull mirar més enllà de cada partit, perquè reitero que, de la mateixa manera que estem terceres, dos mals partits ens poden situar a mitja taula tranquil·lament".

En qualsevol cas, la tècnica diu que "hem de tenir en compte que som un equip nou, perquè hi ha incorporacions noves i ens estem coneixent. I estic contenta perquè tot i així, estar en la posició en què ens trobem, ens dona esperances en el sentit de que no ho estem fent malament". A més, es mostra satisfeta per la cohesió de l'equip, que assegura que li facilita la tasca com a entrenadora. D'altra banda, Carreras també es mostra "contenta per l'actitud de l'equip, contenta per l'aposta que ha fet la junta pel femení, però molt cauta i amb molta precaució per encarar aquesta segona volta que serà molt complicada i molt igualada". I conclou: "Ens queda molta feina, però treballant amb molt bon ambient de grup i tenint uns resultas que ens afavoreixen, estic molt motivada. I el bo que tenim és que tot depèn de nosaltres, de manera que hem de continuar treballant".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article