Quatre detinguts a la Jonquera en el marc d'un macro-operatiu anti-droga de la Guàrdia Civil

En el marc de la mateixa operació també es van detenir persones al coll de Manrella i a Llers

Successos

Imatge d'una de les intervencions
Imatge d'una de les intervencions | Guàrdia Civil
La Guardia Civil ha detingut aquest mes a vuit persones en diversos vehicles que viatjaven amb un total de 60 kg de marihuana. Més concretament, la benemérita ha fet quatre actuacions a l'Alt Empordà, dues de les quals a la Jonquera i una altra, al terme municipal d'Agullana.

Segons va informar ahir l'Institut Armat de la Guàrdia Civil a través d'un comunicat, la primera detenció va ser el 15 de gener en un control fiscal que una patrulla estava fent a la sortida 3 de l'AP-7, al terme municipal de Llers. Hi van detenir una donductora que portava 33 kg de marihuana amagada en dues bosses.

L'endemà, ja al terme municipal de la Jonquera, una altra patrulla va interceptar dos homes que també circulaven per l'AP-7 i, amagats en algunes maletes, hi portaven una cinquantena d'embolcalls de marihuana. En total, hi havia 15 kg de droga. I l'endemà, el 18 de gener, també a l'AP-7 al seu pas per la Jonquera, van arrestar dos homes més que també portaven marihuana (en aquest segon cas, 2 kg).

Per últim, el 19 de gener la Guàrdia Civil va detenir tres persones més al coll de Manrella, al terme municipal d'Agullana, passat la Vajol. Circulaven en dos vehicles i transportaven un total de 10,4 kg de marihuana. En aquest cas, els agents sospiten que el primer cotxe, en el qual viatjaven dues persones, feia de llançadora per alertar un familiar, que viatjava a darrera en un segon turisme, de la possible presència policial. Però l'estratègia no els va servir de res, ja que els van detenir a tots tres.

Els set homes eren de diverses nacionalitats i la dona era de nacionalitat espanyola.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article