Un narcotraficant s'enfronta a 20 anys de presó per presumptament haver violat un client que el va delatar

Els fets van passar fa dos anys i mig en un pis ubicat a tocar de l'N-II

Successos

L'immoble estava ubicat a tocar de l'N-II
L'immoble estava ubicat a tocar de l'N-II | Infojonquera.cat
Un narcotraficant afincat a la Jonquera s'enfronta a una pena de 20 anys de presó i a pagar una multa de 2.720 euros perquè l'acusen de violar un client que l'havia delatat a la policia. Segons han publicat l'ACN i altres mitjans de comunicació, els fets haurien passat fa dos anys i mig. L'escrit d'acusació de la fiscalia detalla que cap a les set del matí del 20 d'agost del 2015 la víctima va anar a un pis, propietat dels dos acusats, que està ubicat a tocar de la carretera N-II. Era un habitatge on acudia "habitualment" per comprar-hi droga, i aquell dia va adquirir dos grams de cocaïna per 120 euros.

Abans de sortir al carrer, va voler "comprovar" la puresa de la droga. I segons el fiscal, "en adonar-se que era de baixa qualitat, va tornar a l'habitatge per exigir que li canviessin". Els dos germans i un tercer home no identificat s'hi van negar, li van propinar un cop de puny al nas i el van fer fora de casa.

Aleshores, la víctima a decidir trucar a la policia. Però malgrat que una patrulla de seguretat de la comissaria de la Jonquera van anar fins a l'immoble indicat, no van poder identificar qui hi havia a dins. 

Unes hores més tard, cap a les nou del matí de l'endemà, el client va rebre una trucada telefònica. Eren els traficants, que li van dir que tornès al pis, que li donarien "millor material". Però quan hi va arribar es va trobar amb el principal acusat acompanyat de dues persones no identificades. Aquests dos el van copejar per tot el cos mentre l'acusat li ensenyava un ganivet de grans dimensions. Finalment, el van empènyer contra el sofà i, segons l'acusació pública, va dir als altres dos homes: "Subjecteu-me'l, que me'l follo". 

Segons el fiscal, mentre els dos homes no identificats subjectaven la víctima pels canells i les cames i li van abaixar els pantalons i els calçotets, "l'acusat el va penetrar per via anal de manera reiterada mentre li deia: "Això és per xivar-te a la policia". 

Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va patir lesions consistents en fisures, hematomes i contusions, a més de dolor a la zona lumbar. 

Cinc dies més tard, el 25 d'agost, la policia va fer un escorcoll al pis on els dos germans traficaven. Hi van trobar diners en efectiu amagats en diferents llocs, 80 grams de haixix i 1,3 grams de cocaïna. La droga té un valor de 1.193,81 euros.

Per aquests fets, la fiscalia atribueix al principal acusat un delicte contra la llibertat sexual per agressió sexual amb penetració, un delicte contra la salut pública i un delicte lleu de lesions. Demana que el condemnin a 20 anys de presó i a pagar una multa de 2.720 euros. Al seu germà únicament l'acusa de traficar amb droga i sol·licita 6 anys de presó i 2.000 euros de multa. En matèria de responsabilitat civil, xifra la indemnització per a la víctima en 5.000 euros. La defensa, en canvi, vol l'absolució.

Els dos processats s'havien d'asseure al banc dels acusats de la secció tercera de l'Audiència de Girona el dijous, però el judici es va suspendre perquè un dels dos no es va presentar, i tampoc van respondre a la citació dos testimonis. Està previst que el judici es torni a fixar pel mes de maig. 

Font: ACN

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article