La Policia Local de la Jonquera s'adhereix a la campanya 'Escuts Solidaris'

Posaran a la venda 500 escuts brodats per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil

Vida social

La iniciativa va ser creada per les policies locals d'Hostalric, Caldes de Malavella i Sant Celoni
La iniciativa va ser creada per les policies locals d'Hostalric, Caldes de Malavella i Sant Celoni
La Policia Local de la Jonquera s’ha adherit a la campanya 'Escuts Solidaris’, impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric amb l’objectiu de recaptar diners per a la lluita contra el càncer infantil. El cos jonquerenc ha adquirit un total de 500 escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, que es posaran a la venda properament a les dependències policials del municipi per recaptar fons. 

Cada escut tindrà un preu de 4 euros, uns diners que s'entregaran a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center, un nou centre hospitalari destinat a la investigació i tractament del càncer infantil. Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil, i porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-los a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es poden enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. 

La campanya, que es pot seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #pelsvalents, i que es mantindrà activa fins al proper mes d’octubre, compta actualment amb un total de 57 policies locals adherides, entre les quals hi ha altres policies locals de la comarca, de municipis com Roses o Castelló d’Empúries. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article