Empresonen un home que traficava amb drogues al seu pis de la Jonquera

Els Mossos d'Esquadra el van arrestar l'1 de febrer al mateix domicili

Successos

El material intervingut durant l'escorcoll
El material intervingut durant l'escorcoll | Mossos d\'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van arrestar el passat 1 de febrer a la Jonquera un home de 49 anys a qui van imputar un presumpte delicte contra la salut pública. El detingut era un veí de la Jonquera de 49 anys i nacionalitat marroquina.

Agents de la unitat d’investigació de la comissaria de Figueres van saber que en un domicili de la Jonquera presumptament s'’hi estava traficant amb drogues. I d'’acord amb el corresponent manament judicial, aquesta mateixa unitat va fer una entrada i perquisició al domicili la mateixa tarda de l'1 de febrer. L'’entrada, que també va comptar amb la participació d'efectius de l'’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, va permetre identificar quatre persones i detenir un home per un delicte contra la salut pública.

En l'’escorcoll del pis es van localitzar 1.030 euros en bitllets fraccionats, uns 300 grams de substàncies estupefaents (bàsicament haixix ocultat en bossetes i paperines), bàscules de precisió i un carregador d’'una arma buit.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 3 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar l'ingrés a presó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article