Més d'un centenar d'alumnes de l'institut, a la presentació del concurs Ficcions

La desena edició del concurs organitzat per l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació es va fer al centre de secundària jonquerenc

Vida social

La presentació es va fer a la Jonquera
La presentació es va fer a la Jonquera | AMIC
Més d’un centenar d’alumnes de l’IES de la Jonquera assisteixen a l’acte de presentació del concurs Ficcions
Alumnes de tercer, quart d’ESO i batxillerat de l’IES de La Jonquera van participar a la presentació de la desena edició de Ficcions, que es va realitzar a l’institut, on van poder exposar els seus dubtes i experiències de l’edició anterior
 
Un adelegació de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) es va desplaçar fa uns dies a la Jonquera per presentar la desena edició del concurs Ficcions a l'institut. Els responsables del projecte van explicar a més d'un centenar d'alumnes de tercer i quart d'ESO, i de batxillerat, en què consisteix el concurs, com funciona, quina ha estat la seva evolució i el ressó mediàtic que ha anat tenint al llarg dels anys. Els alumnes van poder resoldre dubtes sobre l’edició d’enguany, i van poder conversar amb els joves que van quedar finalistes l’any passat, que van explicar la seva experiència amb el concurs.

La jornada de presentació es va fer a l’institut de la Jonquera perquè és la segona escola més participativa de Catalunya. En l'edició de l'any passat hi van participar 85 estudiants. A més, la seva professora de català, Olga Tribulietx, va ser la guanyadora del Premi a la Professora més motivadora de Catalunya. I per a l'edició d'enguany ja hi ha més d'un centenar d'alumnes inscrits.

Ficcions és un concurs literari adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius dels diversos territoris de parla catalana. Els alumnes han d’escollir un dels cinc inicis que es proposen a la pàgina web per seguir escrivint una història de tres capítols seguint el calendari. Al llarg del mes de maig es faran els diversos actes de lliurament de premis a Menorca, Mallorca, Eivissa, València i, l'últim de tots, a la Pedrera de Barcelona el proper 23 de maig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article