Els joves participants a l'Okup'Alt 2018 faran pràctiques a la Jonquera, Agullana i Cantallops

Enguany el programa formarà 35 joves de la comarca perquè puguin treballar en tasques de treball forestal, manteniment i pintura o perruqueria

Vida social

Presentació del programa a la seu del Consell Comarcal
Presentació del programa a la seu del Consell Comarcal | Consell Comarcal de l\'Alt Empordà
Alguns dels joves que participaran a l’Okup’Alt 2018 faran les seves pràctiques a la Jonquera, Agullana o Cantallops. I és que els tres municipis s’han ofert al Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que és qui coordina el programa, per a tal efecte.
 
El projecte, que enguany arriba a la vuitena edició, està adreçat a joves alt-empordanesos d’entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen. En aquest cas hi participaran 35 seleccionats d’entre un centenar d’inscrits. Educadors especialitzats els impartiran formació gratuïta relacionada amb tres temàtiques: tasques forestals, manteniment i pintura, i perruqueria.
 
El curs es farà fins el 20 d’abril, i els participants faran tasques relacionades amb els oficis de forestal i jardiner (treballs forestals i de jardineria en diferents espais públics), manteniment i pintura (pintura, lampisteria i altres pràctiques amb l'objectiu d'arranjar equipaments municipals i comarcals) i perruqueria (pràctica i treball de diferents tècniques de perruqueria, d'estètica i d'imatge). En els dos primers àmbits, les pràctiques es faran en projectes reals a 27 municipis de la comarca, entre els quals hi ha la Jonquera (per les tasques de manteniment i pintura), Agullana i Cantallops (per les tasques forestals).
 
Paral·lelament, els joves també treballaran tècniques per estar preparats a l'hora de trobar feina (elaboració de currículums, cartes de presentació i preparació d'entrevistes, entre altres), i faran visites i entrevistes a diverses empreses col·laboradores de la comarca. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article