L'Ajuntament de la Jonquera signa el contracte per instal·lar quatre càmeres més

Es muntaran en punts estratègics que permetin controlar totes les entrades i sortides del municipi

Política

Signatura del contracte
Signatura del contracte | Ajuntament de la Jonquera
Amb l'objectiu de continuar donant passes per millorar la seguretat del municipi, la setmana passada l'Ajuntament de la Jonquera va signar un contracte amb l'empresa Alphanet Security Systems, S.L. per al subministrament, col·locació i manteniment de quatre noves càmeres de videovigilància. Els aparells s'instal·laran en punts estratègics de la vila que permetran controlar tots els accessos, sortides i punts conflictius. Tot, amb la finalitat última és de millorar i garantir el benestar dels veïns i prevenir, detectar i combatre els fets delictius amb la coordinació i suport dels cossos policials i de seguretat.

Aquests dispositius se sumaran als quatre que ja es van instal·lar l'any 2015 a la carretera N-II i el Pertús. I la idea és aprofitar les obres del carrer Major per instal·lar encara més càmeres al centre del municipi. 

L'alcaldessa, Sònia Martínez, explica que “les càmeres són només instruments al servei dels professionals que treballen al servei de la seguretat pública al municipi, els veritables responsables dels èxits i millores que estem aconseguint amb l’habilitació d’aquests sistemes de seguretat”.

L’Ajuntament de la Jonquera fa un balanç satisfactori del funcionament dels sistemes de videovigilància distribuïts al llarg del municipi. Així, a través de les diferents càmeres de seguretat habilitades s’ha procedit a la identificació i detenció dels presumptes responsables de diferents fets delictius de diversa índole. Això no obstant, Martínez admet que “encara hi ha molt camí per recórrer”, i destaca la “importància cabdal” de la seguretat ciutadana “en l’ordre de prioritats de l’Ajuntament”, que continua treballant intensament per desplegar mesures “que dotin els cossos de seguretat de majors facilitats en la seva tasca al servei dels veïns i veïnes de la Jonquera”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article