El Punt Jove organitza un concurs per trobar un logotip

S'hi pot participar fins diumenge i dimarts els mateixos joves votaran la proposta guanyadora

Vida social

Cartell del concurs
Cartell del concurs | Ajuntament de la Jonquera
L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de la Jonquera ha convocat un concurs per trobar un logotip per al Punt Jove. La tècnica competent, Gisela Rodríguez, explica que la idea és "trobar una imatge amb la qual els joves del municipi s'hi sentin més identificats", i afegeix que "alhora també pretenem acostar el servei a més joves, fer que el coneguin i que se'l puguin fer seu".

L'organització no ha donat unes pautes específiques sobre com ha de ser el logotip per no condicionar la creativitat dels participants. En aquest sentit, poden ser dibuixos o dissenys amb ordinador, però sí que es valorarà positivament que les propostes tinguin alguna relació amb la vila o algun dels seus símbols.

Hi poden participar joves a partir dels 12 anys i, malgrat que l'edat màxima no està tancada, s'entén que els aspirants han de ser usuaris del servei ("uns 25 anys màxim", detalla Rodríguez). La data màxima per presentar propostes (al mateix punt jove, els dimarts i divendres de 16 h a 19 h) és el 16 de març. Posteriorment, el Punt Jove organitzarà una programació especial als Porxos de Can Laporta per escollir els guanyadors. Començarà a les 16 h i les votacions estaran obertes a tothom. Això no obstant, els dinamitzadors del Punt Jove es reserven el dret de desempat.

El creador del disseny escollit guanyarà un lot de productes de la Jonquera i un val regal valorat en 20 euros per a la Nike Factory del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article