L'entrenador de porters de la UE La Jonquera, hospitalitzat per l'agressió d'un jugador de l'equip rival

Els jonquerencs van empatar a pocs minuts del final i, durant la celebració del gol, un jugador del Sant Joan Atlètic Montcada va donar un cop a Quim Ferrer i el va deixar inconscient

Esports

Els serveis sanitaris atenent Quim Ferrer a la gespa
Els serveis sanitaris atenent Quim Ferrer a la gespa | UE La Jonquera
El partit entre el Sant Joan Atlètic Montcada i la UE La Jonquera no va acabar bé. Després d’un enfrontament marcat per la intensitat i les alternances en el marcador, la tensió a la banda va anar augmentant fins al final, amb un gol de la Jonquera gairebé en l’últim minut (88’) que suposava l’empat dels de l’Alt Empordà. Tal com explica L'Esporiu, basant-se en la versió del club verd-i-blanc, en la celebració de l’empat, l’entrenador de porters dels jonquerencs, Quim Ferrer, va rebre l’agressió d’un jugador rival. El cop va provocar la pèrdua de coneixement a Ferrer, que va haver de ser evacuat en ambulància amb una forta commoció cerebral al Vall d’Hebron, on després de sotmetre’s a una TC i descartar altres afectacions va ser donat d’alta el mateix diumenge a la tarda.

Davant d'aquests fets, la UE La Jonquera té previst denunciar l'agressió Mossos d'Esquadra, i reclama que la federació també prengui mesures. Els incidents van fer que el col·legiat suspengués el partit al minut 89.

Pel que fa al duel, la igualtat va ser la tònica dominant i la tensió entre els dos equips va anar en augment després de diverses accions arbitrals que els locals no van compartir i d’un gol de la Jonquera que reclamaven que no havia entrat.


SANT JOAN AT. MONTCADA:Sito, Poño (Marc, 71’), Lluís, Moyano (Barry, 59’), Robert, Riki (Víctor, 77’), Rojas, Josevi, Albert (Navarro, 71’), Antonio i Damián (Ramon, 65’).

LA JONQUERA:Aleix, Gabernet, Albert, Torres (Galles, 71’), Cornellà, Tidiane, Masó, Martín (Fran, 59’), Cristian (Muller, 80’), Bech i Genís.

GOLS:1-0 (52’) Albert. 1-1 (55’) Martín. 2-1 (85’) Antonio. 2-2 (88’) Cornellà.

ÀRBITRE:Capdevila Espitia.T.G.:Sito, Padrós, Barry i Antonio; Albert, Genís i Tidiane


Font: L'Esporiu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article