Detenen dos passatgers d'un autobús que portaven 7 kg de marihuana a la maleta

També van arrestar un jove que duia droga a la dessuadora

Successos

La droga ha passat a disposició judicial
La droga ha passat a disposició judicial | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha detingut a la Jonquera dos passatgers d'un autobús que portaven 7 quilos de marihuana amagats dines les maletes. Els fets van tenir lloc el diumenge passat cap a la una de la matinada.

Els agents van aturar el bus, de línia regular, i quan inspeccionaven el maleter van veure dues maletes que els van fer sospitar. Després d'identificar els propietaris entre els passatgers, les van obrir. A l'interior d'una d'elles hi havia 2 quilos i mig de marihuana, i a l'altra 4 quilos i mig més. Els propietaris eren d'origen senegalès.

Els propietaris de les maletes van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública. 

Aquest comís no és l'únic que ha fet la Guàrdia Civil a la Jonquera en els darrers dies. El passat 15 de febrer, a l'entorn de dos quarts de deu del vespre, els agents de la benemèrita van identificar els dos ocupants –un home i una dona- d'un vehicle de matricula francesa que anava en sentit nord. Quan els agents van inspeccionar el vehicle, van trobar un paquet a dins de la butxaca d'una dessuadora. A l'interior, hi havia 470 grams de marihuana. Segons informa la Guàrdia Civil, en tot moment l'home (un jove de 23 anys) va dir als agents que la droga era seva, i que ella no sabia res de tot allò. Per això, la Guàrdia Civil el va arrestar només a ell.

Tant als dos passatgers de l'autobús com a aquest noi se'ls imputen delictes contra la salut pública. Els arrestats i la droga comissada (7,5 quilos en total) s'han posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Font: ACN

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article