Un camioner es troba set immigrants a dins del camió, a la Jonquera

S'havia aturat a la benzinera Rompetrol, al polígon Mas Morató

Successos

Moment en què la policia treu els immigrants del camió
Moment en què la policia treu els immigrants del camió | Infojonquera
Ampli desplegament policial aquest migdia al polígon Mas Morató de la Jonquera. Un camioner que acabava d'entrar a Catalunya procedent d'Itàlia s'ha trobat set immigrants a dins del vehicle. 

En creuar la frontera, el xofer, de nacionalitat búlgara, s'ha aturat a la benzinera Rompetrol i ha sentit sorolls a dins del remolc. Quan l'ha obert per comprovar que la càrrega estigués bé, s'ha trobat amb els polissons i ha alertat immediatament als Mossos d'Esquadra. 

Els immigrants, cinc homes i dues dones, estaven tots bé. Procedien d'Eritrea, a la frontera entre el Sudan i Etiopia, i els Mossos d'Esquadra creuen que van arribar a Itàlia per Lampedusa i que es van colar al camió en algun punt entre Itàlia i França. Com que tots són majors d'edat, ara la Policia Nacional els retornarà a França i, d'allà, a Itàlia, que és per on van entrar a Europa.

Aquest no és el primer cas que es dona aquest mes a la comarca. En pocs dies dos transportistes més s'han trobat immigrants als seus vehicles. Un els va detectar a Figueres i l'altre a Garrigàs. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article