Rusó Sala i Joanjo Bosk omplen el MUME

Dijous hi van portar l'espectacle 'VerdCel', que vol homenatjar les víctimes del franquisme i la dictadura a través de la música

Cultura

L'espectacle va ser un èxit
L'espectacle va ser un èxit | Falgues Fotografia
La cantant rosinca Rusó Sala i el figuerenc Joanjo Bosk van omplir dijous la sala principal del Museu Memorial de l'Exili (MUME) de la Jonquera. Hi van interpretar l'espectacle VerdCel, un concert coral d'homenatge a les víctimes del terror inflingit pel franquisme durant la Guerra Civil i la posterior dictadura. Rere el lema Sota les cunetes. Justícia!, diverses veus joves hi interpreten cançons de la Nova Cançó, que mostren l'alè de vida i el batec tossut sota la dictadura; títols amb un gran poder evocador com a banda sonora de la lluita antifranquista i que ara són convertides en un clam alt i clar contra la impunitat pels crims comesos.

En aquest cas, Rusó Sala, que va comptar amb la col·laboració de Joanjo Bosk, hi van interpretar cançons de Bonet, Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra, Rossell, Serrat, Ribalta, Isaac, Giné, d'Efak, Rebull o Muntaner, entre d'altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article