Aquesta tarda el MUME farà 'un recorregut poètic per les literatures de l'exili' als Porxos de Can Laporta

Es tracta d'un espectacle de petit format que inclou poesia, novel·la, contes, cartes i memòries

Cultura

Cartell promocional
Cartell promocional | MUME
Els Porxos de Can Laporta es convertiran aquesta tarda (18 h) en l'escenari d'un espectacle de petit format presentat pel Museu Memorial de l'Exili (MUME). Rere el títol La memòria poètica. Un recorregut poètic per les literatures de l’exili, l'espectacle inclourà poesies, novel·les, contes, cartes i memòries que testimonien una experiència. I ho fan amb l'objectiu de fer reviure l'emoció de la història més recent del país als espectadors.

La memòria poètica és una tria literària de Sam Abrams, que es complementa amb la posada en escena de Rosa Vilanova, i les il·lustracions i el muntatge visual de Pere Ginard. Inclou textos de Joaquim Amat-Piniella, Clementina Arderiu, Agustí Bartra, Artur Bldé Desumvila, Anna Murià, Joan Oliver, Pere Quart, Josep Palau i Fabre, Mercè Rodoreda, Carles Riba, Antoni Rovira i Virgili, Joan Sales i Manuel Valldeperes.

La proposta, amb entrada gratuïta (cal trucar al 972 55 65 33) és una producció del Museu de Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) en el marc del programa "Lletres entre les Pedres".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article