Tres detinguts en només tres dies per tràfic de marihuana

Els va arrestar la Guàrdia Civil en dues intervencions diferents, el 25 i el 27 de febrer

Successos

Una part de la droga estava amagada al remolc d'un tràiler
Una part de la droga estava amagada al remolc d'un tràiler | Guàrdia Civil
Tres homes detinguts en només tres dies per tràfic de drogues. Aquest és el balanç de les dues intervencions que ha fet la Guàrdia Civil aquesta setmana, i que ha permès comisar 25,7 kg de marihuana.

La primera actuació va ser el diumenge 25 de febrer cap a les 12.30 h, quan una patrulla de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera va inspeccionar un vehicle de matrícula alemanya ocupat per dos homes que circulava cap al nord. En comprovar el maleter, els agents hi van trobar diverses bosses embassades al buir a l'interior de les quals hi havia 8,5 kg de marihuana. Per això van detenir els dos homes, alemanys de 20 i 29 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La segona actuació la va fer la mateixa unitat el 27 de febrer (dimarts) cap a les 13 h. Estaven fent un control fiscal a la sortida 2 de l'AP-7 quan van aturar un tràiler de matrícula eslovena. En revisar el remolc, van veure que en un forat hi havia vuit caixes de cartró. LEs van obrir i hi van trobar fins a 16,8 g de marihuana. Per això van arrestar el conductor i únic ocupant del camió, un ciutadà servi de 49 anys.

Les diligències instruïdes, juntament amb els tres detinguts i el material comissat es van posar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article