Presenten l'Itinerari literari 'Castell de Requerens"

Es tracta del 13è volum de la col·lecció "Itineraris literaris autoguiats", publicats per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent

Cultura

La presentació es va fer a Requesens
La presentació es va fer a Requesens | Falgues Fotografia
El castell de Requesens va acollir dissabte la presentació del llibre Itinerari Literari Castell de Requesens, editat per l'historiador Lluís Serrano. Es tracta del 13è volum de la col·lecció Itineraris literaris autoguiats, que publica regularment la Càtedra de Patrimoni Litarari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona (UdG). I en aquest cas ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de la Jonquera, la finca de Requesens i el Parc Natural d'Interès Nacional (PNIN) de l'Albera.

A l'acte de presentació hi van participar l'editor de la guia, Lluís Serrano; l'alcaldessa de la  Jonquera, Sònia Martínez; la directora de la Càtedra, Mariàngela Vilallonga, i la representant de la propietat de Requesens Conxita Esteba Bech de Careda. Després de la presentació formal es va fer un guiatge per una part del recorregut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article